maanantai 20. tammikuuta 2014

GOLDEN HATS!

Moikkamoi en oo pitkään aikaan kirjottanu enkä varmaan tulevaisuudessakaan jaksa kirjottaa muutako tälleen randomisti vaikka kuinka itelleni tai teille lupailisin :) nyt mulla on kuitenkin ERIKOISTA ASIAA tänne blogin puolelle!


Eli DISCO FIASCO on 2013 vuonna perustettu semmosta energistä indie-tanssimusapaskaa soittava bändi Oulusta! Pojat bändissä on madiksessa rölöilemässä on syntyny vuosina 96-94! Mua uhattiin kaikilla pahoilla asioilla jos en tekis tätä postausta(ei oikeesti pojat ootte sikahyviä) nii TÄSSÄ SE NYT ON! Discoilla tuli niiden ensimmäinen musiikkivideo ulos TÄNÄÄN 20.1 ja sen nimi on GOLDEN HATS! Itekki olin muka tanssimassa tuolla kuvauksissa(hiki ajatellakki) ja tää biisi on tämmönen tosi tarttuva ja energinen, rupee tanssijalka vipattaan ja kitarariffi soi päässä ainaki kolme viikkoo putkeen lol :D eikai tässä muuta ko menkää kuunteleen näitä ihania ja komeita ja hurmaavia poikia, musiikkivideon linkkaan TÄHÄN!


JOO EI TÄSSÄ MUUTA jos tää bändi nappaa niin menkää TÄSTÄ niiden Facebook sivulle ja tykätkää ihmeessä! (Karri jos luet tätä nii haluan ainaki kaks kahvia koulussa)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti