sunnuntai 29. syyskuuta 2013

still alive nigga

JOHOOOOOOO mää päätin alottaa bloggaamisen uudestaan ja ALUSTA, poistin kaikki vanhat postaukset juhuu ja otin itteeni niskasta kiinni että rupeen taas kuvaamaan välillä ja tsemppaan muutenki!
Eli siis lukio on alotettu Madetojan musiikkilukiossa ja siellä on aika hurjaa wuuuu musiikkia jokapuolella, oon alkanu soittaa rumpuja(lol). Mulla on äänihuulissa kovettumia ja 3-4kk laulukieltoa vietelty nyt 1,5kk nyyh.. On iha kehari olo ko ei voi laulaa. Koeviikko just menossa ja nyt pitäs lukee historiaa mut tulin kirjottelee tänne(välttelen lukemista kaikin mahdollisin keinoin)Kesä tuli ja meni, oli iha huippuhauskaa. Vietin oikeestaa melkee koko kesän Raahessa kamujen kaa tehden kaikkee yolomatskuu mitä kesällä yleesä tehään. Kävin 2viikkoo töissä, kahdella pesisleirillä ja Hyvinkäällä kattomas itä-länsiä(huhuhuh)


Nää kuvat on oikeestaan Jeren rippijuhlista, mun tosi moni kaveri pääsi ripille tänäkesänä nii juhlia on tullu kierreltyä. Pojat on paras jipii!


Erikseen vielä kuvia Sampan rippijuhlista!


Muutama kuva Japanista missä olin toukokuun alussa.


Muita hassunhauskoja ja turhia kuvia kesältä, viimesin omakuva on ihan pari päivää tuore eli tuolta mää tällä hetkellä näyttelen haha. Yritän nyt alkaa tekeen kaikkii omaperäsiä juttuja vähän tänne, ehotuksii ja kommentteja saa laittaa kommentteihin hehaa. Nyt YRITÄN mennä lukeen vähä lisää historiaa, ja ruotsia, ja matikkaa.....Let's keep in touch!

3 kommenttia:

 1. Hahaa hauska aatella, että vietit kesän raahessa ja mä just haluan sieltä kesäsin pois tänne ouluun :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha määhä vähä asun raahessa aina ko mahollista! ;D

   Poista
 2. jeejeeee säki aloit taas kirjottelee!:) sait uuden katseijan!

  VastaaPoista